Du er her

Her kan du se pasningstilbud i Københavns Kommune. Hvis du er bosat i Københavns Kommune og vil skrive dit barn op, skal du gå til Digital Pladsanvisning, hvor du skal bruge NemID.

Information

Adresse

Brydes Allé 46
2300 København S

Åbningstider

Mandag-Torsdag 07.00-17.00, Fredag 07.00-16.00

Normering

  • Børnehavepladser: 38

Bydel

Amager Vest

Profil

Madordning

Etableringsform

MunicipalityInstitution

 

Hvem er vi?
Børnehaven Tyttebøvsen ligger først på Amager tæt på Metroen. (DR-byen) Vi har 3 børnehavestuer med børn fra 2-6 år. Vi har 6 basispladser fordelt på de tre stuer.

Projekter og kreativitet
Vi arbejder med projekter og lægger stor vægt på forberedelsen og selve processen frem for målet. Børnene skærper deres opmærksomhed gennem forberedelsen og er derfor mere åbne og nysgerrige under processen. At fokusere på processen giver børnene mulighed for fordybelse og børnene udvikler sig og tilegner sig kompetencer i deres eget tempo. Vi arbejder meget med det kreative. Vi arbejder med natur og dyr og bruger årstiderne som udgangspunkt. Vi arbejder med billeddokumentation, for derigennem at synliggøre vores arbejde.

Faciliteter
Vi har adgang til legepladsen fra hver stue. Vi har en beliggenhed, der giver gode udflugtsmuligheder i det daglige bl.a legepladser, parker i lokalområdet og en lille bondegård . Vi har bus og metro tæt på til f.eks naturcenter Vestamager, stranden, zoo-have.

Vi har indrettet stuerne med hjul under møblerne, så der er mulighed for at flytte rundt og lave legekroge rundt omkring på stuen.

Personalegruppe
Vi har en god personalesammensætning af unge og ældre. Vi er en stabil, målbevidst og engageret personalegruppe med arbejdsglæden i fokus. Vi har et godt forældresamarbejde og sætter stor pris på den daglige kontakt gennem dialog.

Ring gerne til os for en rundvisning og for flere oplysninger.