Husum Menighedsbørnehave

SelfOwned

Edith Høj Thyken

Beskrivelse af institutionen

Husum Sogns Menighedsbørnehave er en selvejende Menighedsbørnehave, som befinder sig i tre etagers hus, hvor der er børnehave i stueetage og på 2. sal. Vi er en sangcertificeret børnehave og er tilknyttet Husum Kirke, hvorfra der er udpeget institutionsbestyrelsesmedlemmer.

Vi har 2 dejlige legepladser, hvor der er mulighed for udfoldelser såsom fodbold, basketball, klatrestativer, sandkasser, gynger, cykler og masser af leg. Vi har æbletræer, blommetræer, frugtbuske og mange små huse, hvor børnene kan lege.

Vi har 14 pædagoger og 7 pædagogmedhjælpere ansat.

Værdier

I Husum Menighedsbørnehave bestræber vi os, i samarbejde med forældrene, at give børn omsorg og understøtte det enkelte barns trivsel, læring, udvikling og dannelse.

I vores børnehave forgår læring hele dagen, med udgangspunkt i legen, da legen er grundlæggende for barnets udvikling og understøtter blandt andet børnenes fantasi, sprog, nysgerrighed, sociale kompetencer, selvværd og identitet.

Traditioner og Udflugter

Vi lægger vægt på det sociale samvær mellem børn, forældre og personale.

Vi har følgende traditioner: Julefrokost, julegudstjeneste, fastelavnsfest, påskefrokost, blomsterfest, bamsefest, sommerfest, høstgudstjeneste. Vi har fælles udflugter til naturområder, zoologisk have og teater.

Kost

Alle børn i børnehave skal have en madpakke med til frokost. Børnehaven serverer morgenmad, frugt og friskbagt brød om eftermiddagen.

Rundvisning

Man kan rette henvendelse til ledelsen i børnehaven, hvis man ønsker en rundvisning.

Vi ønsker at give en grundig rundvisning, hvor vi fortæller om huset, vores hverdag og vores pædagogiske principper.