Husum Menighedsbørnehave

SelfOwned

Edith Høj Thyken

Husum Menighedsbørnehave:

Vi er en stor børnehave med 5 børnehavegrupper. Vi er fordelt på to etager, Hver stue har 2 grupperum og har meget plads.
Vi har en stor legeplads, hvor der er mulighed for ro og fordybelse, cykle, spille bold, klatre, gynge og samle insekter og meget mere.Vi lægger vægt på, at skabe et trygt, åbent og omsorgsfuldt miljø for børn og voksne, hvor tilliden og glæden er det vigtigste i vores samvær.

Værdier
Vi ønsker at give børnene indflydelse på deres hverdag. Vi lægger vægt på det frie valg og vil holde øje med, at hvert enkelt barn får afprøvet forskellige færdigheder medens de er her.

Vi ønsker desuden:

• at styrke barnets selvværd og personlighed

• at udvikle barnet socialt og hjælpe det til at finde venner

• at barnet bliver selvhjulpen

• at udvikle og støtte barnets sproglige udvikling

• at styrke barnets fantasi, kreativitet og motorik

• at give børnene viden og kulturelle oplevelser.

Traditioner og udflugter

Vi har mange traditioner og tager på mange udflugter. Se hjemmesiden og årshjul.

Selvejende institution
Børnehaven er en selvejende Menighedsinstitution og vi har fire forældremøder/sammenkomster om året. Bestyrelsen er en tostrenget bestyrelse bestående af en institutionsbestyrelse og en forældrebestyrelse.