Røde Møllegårds Børnehave

Amager Øst

SelfOwned

Malene Bech-Pedersen

Børnehaven Rødemøllegård er en del af den selvejende klynge Lumix. Vi er to fysisk adskilte afdelinger med kun 21 børn i hver, hvor 4 af dem er basispladser. Basispladser er for børn med forskellige funktionsnedsættelser og daglige udfordringer. Vi har ro til fordybelse i en bog, et spil eller en leg, og kan holde fokus på sproglig og social udvikling. Nøgleordene er nærvær, sammenhold og udvikling, samt gensidig respekt for hinanden. Vi prioriterer flere hænder og en overvægt af uddannet personale, således kan vi fokusere på det enkelte barn, samtidig med at vi har overblik over dynamikkerne internt i børnegruppen. Det giver den bedst mulige overgang fra vuggestue/dagpleje til børnehave og børnehave til skole, og barnets evner og interesser bliver opdaget og opfordret. Vi sætter forældresamarbejdet højt, og har dygtige og entusiastiske pædagoger, som er specielt uddannede inden for sprog, idræt, bevægelse og specialpædagogik. Vi samarbejder med nærliggende institutioner, og bruger aktivt tilbud i lokalområdet. Har du lyst til at vide mere, vil vi meget gerne invitere dig på besøg i børnehaven. Ring eller skriv til os, og vi aftaler en rundvisning.