Du er her

Her kan du se pasningstilbud i Københavns Kommune. Hvis du er bosat i Københavns Kommune og vil skrive dit barn op, skal du gå til Digital Pladsanvisning, hvor du skal bruge NemID.

Bethlehems Sogns Børnehave

Information

Adresse

Tømrergade 9
2200 København N

Åbningstider

Mandag-Fredag 07.00-16.45

Normering

  • Børnehavepladser: 28

Bydel

Nørrebro

Profil

Madordning

Etableringsform

SelfOwned

Leder

Ane Jacobi Andersen

 

Børnehavens hjemmeside:

BethlehemBH.Kbhbarn.kk.dk

Hvem er vi?
Institutionen er en bybørnehave med legeplads på taget. Den ligger oppe under skyerne, og om sommeren har vi næsten sydlandsk stemning med masser af blomster og grønne planter, ivrige rollelege, rulleskøjteløb, nogle der bader, og forældre der sidder og nyder kaffen i solen.

Gårdanlæg
Endvidere betaler børnehaven til gårdanlægget i Ewaldsgadekarréen, som vi er tilknyttet for, 3 gange ugentligt, at få lov til at lege i denne dejlige gård med sandkasse, boldanlæg, gynger m.m. For at benytte denne grønne plet behøver vi bare at gå ned ad bagtrappen. Anlægget har aflåste porte, så vi kan trygt benytte dette tilbud i formiddagstimerne. Derudover benytter vi ofte Bydelens mange spændende legepladser.

Miljøcertificering
Vi er blevet miljøcertificeret i 2004, og vores miljøpolitik går ud på, at gøre børnene miljøbevidste og lære dem at værne om naturen. Vi vægter at være så økologiske som muligt.