Børnehaven Tussenelda

Østerbro

SelfOwned

Lis Fjelstrup

Velkommen til Tussenelda. Vi er en lille børnehave, som er mangfoldig på mange måder. Nogle af vores pædagogiske værdier er omsorg, struktur, venskaber og ikke mindst respekten for forskellighed blandt store og små.
I vores lille børneflok har vi to basispladser, som er til børn, der har behov for lidt ekstra støtte. Vores pædagogiske mål er, at alle børn skal være inkluderet i børnehaven og blive set af både voksne og børn. Trivslen for det enkelte barn er altafgørende for vores pædagogiske arbejde.

Struktur
Vores struktur afspejler sig i den måde, vi organiserer vores hverdag på. Hvor det overhovedet er muligt, sammensætter vi børnegruppen ud fra det enkelte barns behov rent socialt og udviklingsmæssigt. En anden måde strukturen viser sig ved, er ved vores behov for i store træk at have lavet rammerne for en uge, så både store og små bliver tilgodeset på ordentlig vis. Vi opdeler børnene i to grupper i løbet af dagen, så det enkelte barn kan opleve tryghed og have mulighed for fordybelse i sin leg eller aktivitet.

Ude og indeliv
Vi prioterer at komme ud i det fri hver dag. Vi kommer primært på de omkringliggende legepladser, men tager også i skoven og til  kulturelle steder, når det overhovedet er muligt. Det at sanse naturen og bruge sin krop er en uundværlig del af vores pædagogik. Ellers er vi glade for vores relative store børnehave, hvor der heldigvis også er plads til at slå ud med armene i vores store puderum.

Hvis du har fattet interesse for vores sted, så klik ind på vores hjemmeside for at læse mere: www.tussenelda.dk