Du er her

Her kan du se pasningstilbud i Københavns Kommune. Hvis du er bosat i Københavns Kommune og vil skrive dit barn op, skal du gå til Digital Pladsanvisning, hvor du skal bruge NemID.

Kantorparkens Børnehave

Information

Adresse

Kantorparken 14
2400 København NV

Åbningstider

Mandag-Fredag 07.00-17.00

Normering

  • Børnehavepladser: 44

Bydel

Bispebjerg

Profil

Madordning

Etableringsform

SelfOwned

Leder

Arne B. Kristensen

 

Velkommen til Børnehaven Kantorparken

Vi er en mindre børnehave, der tilbyder tid og masser af plads til leg og fællesskab. Vi er normeret til 44 glade og livlige børn med et fast personale og faste vikarer.

Børnehaven er beliggende i Kantorparken, som er et roligt område i Københavns nordvest-kvarter, tæt på grønne arealer som Utterslev Mose og Dyssegårdsparken. Børnehavens store legeplads understøtter børnenes lyst til fysisk aktivitet, naturoplevelser og alsidig leg.

Vi prioriterer en dagligdag, hvor vi kan understøtte dit barns udvikling, så dit barn får et trygt og nærværende børnehaveliv. Vi tilbyder en pædagogisk dagligdag, hvor vi lægger vægt på at give tid til leg og fordybelse.

Børnehaven er en del af den selvejende klynge Nørrebro/Bispebjerg klynge 4.i daglig tale kaldt NBS4.

Vores organisering giver et naturligt samarbejde med de øvrige børnehaver i klyngen bla. i form af adgang til stor dyrelegeplads, fælles kursusvirksomhed og faglig udvikling.

Læs mere på børnehavens egen hjemmeside: https://nbs4.dk/boernehaver/velkommen-til-kantor-parken/