Halvdagsbørnehaven Thyborøn Allé

Mandag-Fredag 06.30-13.30

Vanløse

Deltidsåbent

Halvdagsbørnehaven i Vanløse er den eneste halvdagsbørnehave i Københavns kommune. Vi er et unikt, lille pasningstilbud med plads til 22 børn i alderen 3 - 6 år, beliggende tæt ved Damhusengen.  Vi bor i et dejligt hus med masser af plads at boltre sig på, både indendørs, hvor vi har tre rum og en boldsal, og udendørs på vores store, grønne legeplads.

I rolige rammer er hér plads og tid til, at børn kan lege, lære og gro og få gavn af samværet med børn og nærværende voksne i et inspirerende og trygt miljø. Her er plads til alle og blik for det enkelte barns behov. I Halvdagsbørnehaven møder børnene nærværende og engagerede voksne med høj faglighed og blik for det enkelte barns behov og kompetencer.

Vi har mange traditioner og følger årets gang, bl.a. ’Fra jord til bord’, hvor vi gør stor brug af vores kolonihave og laver mad over bål. Vi har en dejlig stor legeplads, samt en stor boldsal. Vi er glade for at bruge musik, sang og bevægelse, og bruger uderummet meget.

Vi har et tæt forældresamarbejde, hvor barnets liv i hjemmet og børnehaven går hånd i hånd.

Mad

I Halvdagsbørnehaven har forældrene stemt nej til madordning (der holdes madvalg hvert andet år). Derfor har alle børn madpakker med som de spiser til frokost.

Til formiddag, i forbindelse med samling, serveres et let måltid i form af brød og frugt. Dette bliver dækket af institutionens kostbudget.

Rundvisning

Hvis du ønsker en rundvisning, så kontakt institutionen på mobil: 30 74 29 06