Strødamvej 28

Mandag-Fredag 06.45-17.00

Bispebjerg

Mette Dyval

Børnehuset Regnskoven er en integreret institution, under Børne- og Ungdoms forvaltningen. Vi har 116 børn i alderen 0-6 år, fordelt med 48 vuggestuebørn, 60 børnehavebørn og en basisgruppe med 6 børn i alderen 1-7 år.

Vi har til huse i et ældre men nyrenoveret hus med masser af plads og rum i flere etager, grønne omgivelser og gode muligheder for ture i lokalområdet, som vi ofte benytter os af.

Basisgruppen er et tilbud til børn med nedsat immunforsvar eller børn som pga. smitterisiko ikke kan tåle at være sammen med andre børn i en almindelig vuggestue/børnehavegruppe. Skal du skrive dit barn op til basisgrp. er det gennem pladsanvisningen, specialområdet i børne og ungdomsforvaltningen.

Vuggestuen har egen have som vi bruger hele året og i sommerhalvåret flytter vi i haven, hvor vi spiser, sover under åben himmel og leger ude hele dagen.

Børnehaven har en stor naturlegeplads med masse af plads, udfordringer til fantasien og motorikken.

I det pædagogiske arbejde i Regnskoven tager vi udgangspunkt i det enkelte barn og i børnegruppe som helhed. Vi arbejder bl.a. med sproglig og motorisk udvikling, selvhjulpenhed, anerkendelse og inklusion.