Kongelundsvej 79

2791 Dragør

Louise Østermark-Johansen

Hvem er vi
Kongeriget er en integreret institution med børn i alderen 0 - 6 år. Vi har 6 vuggestuegrupper og 4 børnehavegrupper hvoraf de 2 er udflyttergrupper.

Faciliteter
Kongeriget er beliggende på 3 matrikler. K2 er beliggende på Høstgildevej 2 og er et hus med 3 vuggestuegrupper. K79 ligger på Kongelundsvej 79 og rummer 3 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper. Det er også her, der er opsamling til de 2 udflyttergrupper, som kører til Rosenlundsvej 1 i Dragør.

Begge matrikler har tilknyttet legepladser - i K79 til både vuggestue- og børnehavebørnene.

Forældresamarbejde
Vi lægger vægt på en åben og ærlig dialog i forældresamarbejdet og en tæt kontakt omkring barnet i hverdagen.

Vi holder forældremøde 1 gang om året samt tilbyder forældresamtaler efter behov og der holdes fælles forældremøde i klyngen en gang om året.

Derudover holder vi høstfest og julefest hvor forældrene og søskende er inviteret med.

Besøg os
I er som forældre meget velkomne til at kontakte os for en rundvisning og en uddybende snak omkring vores pædagogiske værdier.

Vi har fast rundvisning den første onsdag i hver måned kl. 9.30 (tilmelding ikke nødvendig).