Du er her

Her kan du se pasningstilbud i Københavns Kommune. Hvis du er bosat i Københavns Kommune og vil skrive dit barn op, skal du gå til Digital Pladsanvisning, hvor du skal bruge NemID.

Kastaniehuset - Vuggestue og Børnehave

Information

Adresse

Thit Jensens Vej 6
2200 København N

Åbningstider

Mandag-Fredag 07.00-17.00

Normering

  • Vuggestuepladser: 36

Bydel

Nørrebro

Profil

Madordning

Etableringsform

MunicipalityInstitution

Leder

Peter Bruun Christensen

Kastaniehuset
Kastaniehuset er en integreret institution, som har både en vuggestue- og børnehaveafdeling.

I Kastaniehuset er vi inspireret af norditaliensk pædagogik, med vores eget præg. Det betyder at vi fokuserer meget på at børnene skal have mulighed for at udfolde sig kreativt og musikalsk, og at vi som pædagoger er strukturerede og fantasifulde i vores arbejde.

Vi har aldersinddelt børnene i primærgrupper, som betyder, at når vi arbejder med tema, er på ture eller spiser, er børnene opdelt i mindre grupper, med faste voksne tilknyttet grupperne. Det tror vi giver børnene de bedste betingelser for både at blive set, hørt og få indflydelse.

Kastaniehuset ligger i "De Gamles By" på Nørrebro, en grøn oase i hjertet af København. Dette afspejler sig også i vores arbejde, på den måde at vores aktiviteter med børnene lige så godt kan foregå ude som inde. "De Gamles By" er et skønt område, hvor der er mulighed for et godt børneliv. Her er boldbaner, legepladser, sansehaver, hønsegård og gedefold.

Vi har også et dejligt hus i Hørsholm og en bus, som hver dag kører af sted med 12 børnehavebørn. Det er hovedsalig vores børn over 4 år, der hver fjerde uge har en uge i skoven.

Se vores hjemmeside http://kastaniehuset.kbhbarn.kk.dk/