Kennedygården - Vuggestue og Børnehave

Mandag-Fredag 06.30-17.00

Østerbro

Trine Holmgreen

Kennedygården 0-6 års institution.
Kennedygården er er en integret institution, med vuggestue, børnehave og basisgruppe.

Fokus

Helt centrale nøglebegreber i vores praksis er: omsorg, udvikling og relationer.

Med omsorg forstår vi, at barnets grundlæggende behov tilfredsstilles, både i forhold til basale behov, men mindst lige så vigtigt at barnet/den unges behov for tryghed, nærvær og social samhørighed tilgodeses, ligesom barnets/den unges nysgerrighed og udforskningsbehov skal understøttes.

Med udvikling forstår vi, at barnet/den unge tilegner sig kompetencer og færdigheder både socialt, kognitivt, psykosocialt og motorisk.

Med relation forstår vi tilknytning til andre mennesker. Det er gennem relationer, at barnetudvikler sit private meningsunivers, sin identitet og kompetence til at være social og empatisk. Vi arbejder med vores relationer til børnene: Voksen- Barn. Og med børnenes  indbyrdes relationer; Barn-Barn.

Hjemmeside

www.kennedygaarden.kk.dk