Du er her

Her kan du se pasningstilbud i Københavns Kommune. Hvis du er bosat i Københavns Kommune og vil skrive dit barn op, skal du gå til Digital Pladsanvisning, hvor du skal bruge NemID.

Information

Adresse

Vingegavl 10
2700 Brønshøj

Åbningstider

Mandag-Torsdag 06.30-17.30, Fredag 06.30-17.00

Tilhørende adresser

Vingegavl 2
2700 Brønshøj

Normering

  • Børnehavepladser: 66

Bydel

Brønshøj-Husum

Profil

Madordning

Etableringsform

MunicipalityInstitution

Leder

Anette Branner

 

Hvem er vi?
Månestrålen er en integreret institution under Københavns kommune. Vi ligger i Tingbjerg og er fysisk placeret i to afdelinger, en vuggestueafdeling på Vingegavl 2 og en børnehaveafdeling på Vingegavl 10. Vores to afdelinger er bygget i 1960 og ligger i et dejligt naturskønt område tæt på Utterslev mose. I Månestrålen er der 54 børnehavebørn i alderen 3-6 år, samt 8 basisbørn i alderen 3-7 år fordelt på fire grupper. I vuggestueafdelingen er der 33 børn i alderen 0-3 år fordelt på tre grupper.

Målsætning
Vores overordnede mål er at skabe rammer der tilgodeser det enkelte barns mulighed for trivsel, læring og udvikling. Den gode dagligdag i Månestrålen skal være udgangspunkt for børnenes liv, læring og udvikling. 

Det pædagogiske arbejde 
Vi opdeler børnene i mindre grupper for herved at skabe nærvær og fordybelse for det enkelte barn. Vi vægter at de ansatte kender alle børn i huset, og at alle er indstillet på at hjælpe hinanden. Dels for at hele institutionen kan fungere som et hus, men også for at tilgodese det enkelte barn. Overordnet ønsker vi at skabe et godt og udviklende miljø for børnene, deres forældre og de ansatte. I Månestrålen vil børnene få en stimulerende og aktiv hverdag, hvor leg og læring, venskaber, frirum, nærvær og tætte voksen kontakter vil være en del af børnelivet.

Ture ud af huset
Udover de vanlige udflugter i nær miljøet, vil børnene få kulturelle oplevelser bla. teater, bibliotek og museer.