Klitmøllervej 71

Klitmøllervej 73

Vanløse

Mohamed Fayzi

Skattesuset er en integreret institution, der er delt op på tre matrikler. Vuggestuerne, en mellemgruppe og busbørnehaven. Vuggestuen har 6 stuer, mellemgruppen udgør en stue og busbørnehaven har tre stuer.  Vi er tre fastansatte i hver børnegruppe.

Børnene er som udgangspunkt i vuggestuen fra de er 0 til 2,10 (2 år og ti måneder) og i mellemgruppen fra 2,10 til 3,6 og i børnehaven fra 3,6 til de skal starte i skole.

De tre matrikler fungerer som tre selvstændige huse, som hver kan tilbyde noget forskelligt. På den måde bevarer vi den nærhed og tryghed, som små institutioner kan tilbyde, samtidig med vi har fordelene ved en stor institution, i vores samarbejde på tværs.

Børnehaven har en skov-bus, "Trækfuglen", som er indrettet med køkken, toilet, tørreskab, borde og sæder med sikkerhedsseler.

I Skattesuset lægger vi stor vægt på, at institutionen er et rart sted at være for børn, forældre og personale. Vi har fokus på at skabe en god kultur, der gavner børnene, gennem kommunikation og relationer.

Vores udgangspunkt er det enkelte barn. Især finder vi det væsentligt, at børnene bliver i stand til at mærke egne følelser, ønsker og behov - og at indgå i sociale sammenhænge. Når mange mennesker er sammen, må man have samspilsregler for, hvordan man behandler og respekterer hinanden.

Vuggestuen er delt op i to huse, på 5 stuer - 3 i det ene hus, nr. 71 og 2 det andet hus, nr. 73.

Der er flere fælles aktiviteter, på tværs af stuerne. Vi spiser morgenmad sammen, holder fælles lege, fællessang m.m. Dette giver en god fællesskabsfølelse, samt et godt udgangspunkt for børnene at få en god og tæt relation, med flere af de andre børn og voksne.

Maden og køkkenet

I Skattesuset sørger vores køkken for en ernæringsmæssig varieret, økologisk kost. Det betyder, at børnene er sikret en solid grundkost, igennem de daglige måltider, som morgenmad, frokost og eftermiddagsmad.

Rundvisning

Hvis du er interesseret i at se institutionen, har du mulighed for at tilmelde dig en rundvisning. Du kan ringe og aftale nærmere eller skrive en mail.