August Wimmers Vej 2

Valby

SelfOwned

Lotfi Boussnina

Børneinstitutionen Tryllefløjten - et eventyr for børn og voksne.
Vi er en dejlig stor selvejende institution i Valby med et fantastisk personale, glade børn og deres forældre.
Vi er 26 vuggetuebørn, 94 børnehavebørn (heraf en basisgruppe med 6 børn) og 30 ansatte.
Der er 2 pædagoger i alle børnegrupper.

Det pædagogiske arbejde
Personalets kerneopgave ser vi som: "at være medskabere af det gode børneliv med fokus på omsorg,nærvær og fællesskab"

Personalets kendetegn: Imødekommenhed og fagligt indblik.
Vi har pædagogiske ambitioner samt støtter hinanden i udvikling af det pædagogiske arbejde.
Vi er engagerede og gode til at samarbejde, og løser de konflikter der naturligt opstår på en arbejdsplads.
Vi prioriterer at skabe et godt arbejdsmiljø ved at dele viden og erfaring samt have øje for hinandens trivsel.
Vi kan administrere en stor daginstitution, har økonomisk sans, kendskab til IT og kan formulere os mundtligt og skriftligt.

Vi arbejder med udgangspunkt i det enkelte barn, og forsøger at udvikle de mest optimale udviklingsbetingelser for individet og ikke mindst for fællesskabet. Vi arbejder hvert år med fokus på et overordnet pædagogisk tema som vi forholder os skriftligt og projektorienteret til.

Som arbejdsredskab til pædagogisk refleksion bruger vi "Tegn på læring" Som dokumentation for det pædagogiske arbejde bruger vi evluering i forbindelse med vores pædagogiske fokusområde, ugentlige nyhedsbreve til forældre," Kbh barn" til billeder af begivenheder, opslag om diverse tiltag,   barnets bog, billeder, små hverdagshistorier og ikke mindst børnenes glæde for at komme i Tryllefløjten hver dag.

Faciliteter
De fysiske rammer er vældig gode med grupperum indrettet til de aldre som børnene har i gruppen samt et værksted, et bandrum og en indendørs rutsjebane.
Vores legeplads er nyrenoveret og der er udfordringer til store og små børn.

Besøg os
Har du har spørgsmål til os eller har du har lyst til at komme forbi og hilse på os, inden du beslutter dig for at lade dit barn opskrive til Tryllefløjten er du velkommen. Vi har rundvisningsdage i både vuggestue og i børnehave, henholdsvis den sidste onsdag og den sidste torsdag i måneden klokken 12.

Du kan kontakte os på telefon 36440906.
Du kan altid henvende dig til leder Lise Garbers
Du kan også skrive til leder@tryllefloejten.com