Fritidscenter Bispebjerg Nord

Bispebjerg

SelfOwned

Thomas Lindstrøm Budtz Graae

Fritidscenter Bispebjerg Nord              (www.nbs4.dk)
er fællesnavnet for en række fritids- og ungdomsklubber i området, som alle børn og unge mellem 9 og 18 år kan være medlem af. Typisk starter man i fritidsklub i maj måned i 3.klasse, eller i august måned i 4. klasse (de fleste privatskoler) og i ungdomsklub i 8.klasse.

Klubberne
TK Fritids- og Ungdomsklub
RYAC Fritids- og Ungdomsklub
Emdrup Søgård Fritidsklub
Skrammellegepladsen Fritidsklub
Kantorparkens Ungdomsklub

Fritidsklubberne har åbent efter skole og frem til kl. 18.00 alle hverdage (skoleferier 10.00-17.00)
RYAC Fritidsklub har åbent fra kl. 13:00 til 18:00 til hverdag.
Ungdomsklubberne har åbent 15.00-22.00 alle hverdage (RYAC 18.00-22.00 man-tor) og der er åben klub arrangementer i weekend og ferier

Om klubberne
Klubberne har hver deres særlige kendetegn og traditioner, men har også aktiviteter på tværs af klubberne. Fælles for dem alle, er at de udgør en udfordrende, sjov og tryg ramme for et indholdsrigt fællesskab og fritidsliv, med kompetente nærværende voksne med solid faglig baggrund.

Klubberne er ramme om den sunde og udviklende børne- og ungdomskultur der har udviklet sig gennem de sidste 70 år, og samtidig en tryg øvebane for at lære egen livsmestring, og kunne sætte sig selv i spil i et fællesskab. Samtidigt med sjov, leg, samvær og aktiviteter, er børnene i vores klubber i en konstant dannelsesproces, hvor de udvikler deres sociale kompetencer, empati, høflighed, samarbejdsevner, kulturelle koder, venskaber, initiativ og andre færdigheder der er essentielle for at kunne deltage i samfundet og få et godt liv.

Her er altid voksne, der kan give et kram, hjælpe med lektier, konflikter i skolen, svare på de store vigtige spørgsmål der nogen gange er svære at tale med forældre om, give et måltid mad, eller arrangere vilde aktiviteter og oplevelser.

Vi arbejder tæt sammen med de lokaler skoler, sportsklubber, boligforeninger, danseskoler så dit barn kan altid få hjælp til lektier, gå til fodbold eller andet - vi har ovenikøbet vores helt eget spejderkorps.

Som forældre er du altid meget velkommen til at kontakte os hvis du ønsker at vende noget med os.

Konmtaktoplysninger RYAC Fritids- og Ungdoms-klub: Telefon til afdelingsleder Lars Andersen 60385078 og mail fk@ryac.dk