Opdateret: 15.07.2020

Åbningstid

2860 Søborg

Ledig plads pr. 1. august 2020 og 1. september 2020

2 af mine skønne børn skal desværre i henholdsvis børnehave og i vuggestue.

Jeg har 4 skønne børn indskrevet i min pasning (enkelte mdr. 5 børn)
Både for jeres barn og for resten af børnegruppens trivsel, ønsker jeg børn som bliver hos mig indtil børnehave start.
(minimum 1 år). Jeg ønsker ikke børn der er skrevet op til vuggestue, men familier der ser mig som en permanent løsning.

Jeg bor i et skønt rækkehus med min mand, 15 årige datter, vores hund og vores kat.

Vi besøger ofte Gyngemosehallen, Mørkhøj bibliotek og forskellige legepladser der ligger i nærområdet,
alt efter børnenes behov og alder. Vi tager enten ladcyklen eller klapvognen derhen.

Vi har hjemmedag hvor vi laver motorikbane, laver kreative sysler, rollelege o.m.m.
Vi har altid en aktivitet om formiddagen.

Jeg servere sund og nærende kost.

Jeg har tidligere arbejdet som kommunal dagpleje og arbejder ud fra de samme læreplaner
som kommunale dagplejer og vuggestuer.

Ønsker I en plads til jeres guld hvor tryghed, omsorg, læring, kys og kram er i højsæde,
er I velkommen til at kontakte mig.

Læs mere på https://xn--sommerfuglebrnprivatpasningsordning-1sd.dk/

FB: privat pasningsordning sommerfuglebørn (billeder og anbefalinger)

Mvh. Belinda

P.s. fredag lukker jeg 15.30