Adgang til Pladsanvisningen i København Du kan ikke få adgang til Digital Pladsanvisning i perioden 8. november til 1. december 2019. Du kan i hele perioden kontakte Pladsanvisningen, Forældrebetalingen og Privat Pasning på telefon og e-mail.
Opdateret: 05.11.2019
Oprettet: 17.10.2019
Opslag placeret i:
Passer der tilbyder pasning
Plads fra

Amager,
Christianshavn,
Kgs. Enghave,
Vesterbro

HEJ ALLESAMMEN!

Vi er tre børnepassere der til hverdag passer 10 dejlige børn.

Vi bor på Islands Brygge, i en ny bygget lejlighed på artillerivej 160, i Bryggeblomsten, som både indeholder legestue, hyggelig spisestue og fælles soveværelse.

Derudover er der mulighed for at sove i barnevogn ude på vores terrasse.

Vi spiser varm mad hver dag.(økologisk)

Morgenmad: Varm havregrød, kærnemælks pandekager, frugt & masser af vand.

Frokost: eks. Kyllingesuppe med rodfrugter, rugbrød/bondebrød, mælk & frugt.

Andet mad: evt. yoghurt , leverpostejsmadder, æg, agurker, tomater, ris, frikadeller, majs-pops m.m.

Vi går ture i det gode vejr. (Amager Fælled lige over vejen + Islands Brygge med hyggelig legeplads.

Vi holder 2-3 store musik legestuer om ugen og leger med udviklende legetøj hver dag.

Det vigtigste for os er selvfølgelig at barnet føler sig tryg hos os, igennem hele dagen:-)

Nu har vi så endelig fået plads til et nyt barn som kan starte d.15.11.2019

For rundvisning og møde kan vi altid kontaktes på vores arbejdstelefon: 31 78 65 64.

Kontaktpersoner: Tatiana, Susanna & Allis :-)

VI GLÆDER OS AT HØRE FRA JER!

Allis Alla Dupont
Artillerivej 160, st. 2