Du er her

Her kan du se pasningstilbud i Københavns Kommune. Hvis du er bosat i Københavns Kommune og vil skrive dit barn op, skal du gå til Digital Pladsanvisning, hvor du skal bruge NemID.
Opdateret: 03.08.2020
Oprettet: 05.07.2020

Opslag placeret i

Passer der tilbyder pasning
Plads fra
05.07.2020

Bydel

Brønshøj,
Nordvest,
Nørrebro,
Østerbro

Åbningstid

08:00
-
16:00

Hej, Jeg hedder Souad Sobhie og er godkendt som privat børnepasser til at passe 4 børn. Jeg passer hjemme hos mig selv på Jagtvej 107. Jeg har nu én ledig plads, så søger jeg nu et barn startende fra 01-09-2020, og endnu et barn startende fra d. 15-09-2020.. Jeg har meget erfaring med børn, har været privat dagplejer og har arbejdet 4 år som medhjælper i vuggestue. Jeg havde startet som private børnepasser siden jan. 2012. Jeg lægger stor vægt på, at børnene får den bedste start på livet - en tryg og rolig hverdag med masser af omsorg, leg og glæde. Jeg vil gå i legestue 3 gange om ugen med børnene og på andre ture 2-3 dage om ugen. Jeg serverer varm mad til børnene hver dag. Derudover har jeg været på kursus i Førstehjælp til børn. Jeg er fleksibel med åbningstider, og tager gerne børn fra alle bydele. Håber at høre fra dig, du er velkommen til at ringe og lave en aftale om et besøg. Venlig hilsen, Souad

Anbefalinger:
-----------------------------------------------------------------Vores datter har gennem 15 måneder været i privat pasningsordning hos Souad, som vi har sat stor pris på. Souad er rigtig glad for- og god til børn, og hun har skabt trygge rammer for vores datter lige fra starten, som altid var i godt humør, når vi hentede hende. Der er generelt en meget varm og familiær stemning i hjemmet, hvor Souads søde familie også er med til at give børnene en tryg og sjov hverdag. Souad gør meget ud af at tage børnene med på tur, ofte på daglig basis, og hun benytter sig også af de forskellige legestuer i lokalområdet, som byder på sang, rytmik, dyr og en masse andre spændende aktiviteter. Souad har desuden været meget fleksibel og hjælpsom, når vi engang imellem har haft behov for det. Vi giver hermed Souad vores bedste anbefalinger. For yderligere oplysninger er man velkommen til at kontakte os på 28 34 48 71. Mette og Christian

-----------------------------------------------------------------Vores søn Buster er igennem ni måneder kommet hos Souad hver dag, og han har været lykkelig for det. Souad og hendes familie er varme, imødekommende mennesker, som man kun kan holde af. Når vi afleverer Buster om morgenen, er det altid med et stort smil, og når han bliver hentet, har han alt for travlt med at lege. Tre dage om ugen tager Souad børnene med i legestue, hvor de deltager i musikalske lege og møder andre børn. Buster elsker Souads lækre mad, og hendes hjem er et fantastisk sted for både børn og voksne. Det har været helt perfekt og meget trygt for os at være hos Souad i den første tid efter barselsperioden. Det er ikke kun en dagplejemor man får hos Souad, men en hel ekstra familie, som Buster er blevet en del af. Han elsker dem, og de elsker ham! Buster, Cecilie og Michael telf.

-----------------------------------------------------------------Vi har været utrolig glade for Souad, og vi kan kun give hende vores varmeste anbefaling. Vores søn er blevet passet af Souad i seks måneder, og han har været lykkelig for at være hos hende. Souads kærlige væsen, omsorg og fornemmelse for børn er enestående, og vi har hver eneste dag hentet en meget glad dreng. Det skal også nævnes, at hun laver virkelig god mad til børnene og tit tager børnene med på tur. Desuden har de mulighed for at sove udendørs. Og så må vi ikke glemme at nævne Souads familie, som alle har været utrolig imødekommende både overfor os som forældre, men også overfor de børn, der er hos hende. Vi kan som sagt kun anbefale hende – det har virkelig givet vores søn den perfekte start på ”pasnings-livet”.

Kontakt

Souad Mohamad Sobhie
Jagtvej 107A st tv
2200 København N