Du er her

Adgang til Pladsanvisningen i København Du kan ikke få adgang til Digital Pladsanvisning i perioden 8. november til 1. december 2019. Du kan i hele perioden kontakte Pladsanvisningen, Forældrebetalingen og Privat Pasning på telefon og e-mail.
Opdateret: 21.10.2019
Oprettet: 21.10.2019
Opslag placeret i: 
Passer der tilbyder pasning
Plads fra
21.10.2019

Bydel

Nørrebro

Åbningstid

08:00
-
16:00

Kære mor og far.

Leder I efter en kærlig, stabil og meget ansvarsbevist børnepasser til jeres guldklump har I fundet den rette.

Jeg er 50 år og har arbejdet som privat børnepasser siden oktober 2008, sammenlagt ca. tooghalvtres ansættelser. Jeg er fra Jordan, og har selv fire børn i alderen 13-23-år. Jeg kom til Danmark for 27 år siden og er dansk statsborger. Jeg syntes det er meget vigtigt for børnene med stabilitet og kærlighed.

Jeg passer nu på Wilde, Bille og Sofus. Og jeg har derfor en ledig plads fra d. Oktober. Pasning finder sted hos mig på Indre Nørrebro.

Lyder det som noget for jer så ring og lad os mødes og få en snak.

Knus
Khawla

Tlf.: 28154246 eller email: Khawla1012@live.dk

Anbefalinger fra tidligere forældre, hvis børn jeg har passet:

Forældre til sofus:
(Anbefaling fra 2019)
Vi har været enormt glade for den tid Khawla har passet vores søn
Vi har hver dag afleveret med ro i maven til et trygt og rart hjem. Khawla er omsorgsfuld og nærværende - og så serverer hun dejlig varm mad til frokost.
Udover Khawlas omsorgsfulde omgang med børnene, kommer hendes mange års erfaring som børnepasser til udtryk ved, at hun er professionel og har styr på tingene. Og kommunikationen mellem hende og os har været rigtig god.
Khawla tager ofte børnene med i legestue og på legeplads, hvor de mødes med andre børnepassere og børn. På den måde får børnene både den rolige tid i hjemmet, men oplever også flere børn og voksne samlet om fælles aktiviteter som sang og leg.
Vi kan kun anbefale dig at vælge Khawla som børnepasser. Så får dit barn en hverdag i trygge rammer med masser af kys og kram.
Mvh Søren og Maria Reference: mariamerrildstaun@gmail.com

Forældre til Line:
Khawla har passet vores datter Line i to måneder, indtil vi fik plads i vuggestue. Fra første dag har vi været helt trygge ved at overlade vores lille pige til Khawla. Line har altid været glad, både når vi afleverede og når vi hentede hende igen, hvilket har været vores sikkerhed for, at hun har haft en god dag.
Flere gange har vi modtaget billeder eller små film, så vi har kunnet følge med i, hvad Line har lavet om dagen. Andre gange har vi fået SMS om at vi kunne hente hende på biblioteket eller andetsteds, hvor vi også har kunnet få et lille indblik i hendes dag. Dette var en uventet dejlig oplevelse.
Line har haft svært ved at spise 'rigtig' mad, og det har ligget Khawla meget på sinde, at hun fik nok at spise. Khawla lavede derfor 'specialmad' til Line i og med at hun blendede al hendes mad, så hun var sikker på at hun kunne spise det. På dage, hvor Line sov lang lur, fik vi mad med hjem i en lille bøtte, så hun kunne få noget at spise med det samme hun kom hjem.
Khawlas egne børn er både utroligt søde og hjælpsomme, og Line har nydt at lege med dem om eftermiddagen når de kom fra skole.
Vi fik Khawla anbefalet af en kollega og har allerede selv anbefalet hende til andre, da vi kun har gode, positive oplevelser fra Lines måneder hos hende.
Venlig hilsen Christian, Katrine og Line.
For reference, ring 26 74 21 07

Forældre til Lau:
Khawla Mansia har i perioden 21. august 2013 - 15. februar 2014 passet vores dreng, Lau.
Lau, der var 10 måneder, da Khawla begyndte at passe ham, har været meget glad for at blive passet hos Khawla. Han har ikke været svær at aflevere om morgenen, og han har været i godt humør, når vi er kommet for at hente ham igen.
Som forældre har det været en god oplevelse at få passet sit barn hos Khawla. Hun er glad for de børn, som hun passer, og hun ved, hvad hun laver. Vi har derfor haft fuld tillid til, at Lau har været i gode hænder, når vi har afleveret ham.
For os har det også været et plus, at Khawla sørger for, at børnene kommer i legestue, på legeplads og lignende.
Vi kan derfor anbefale Khawla som privat børnepasser.
Med venlig hilsen
Tine Futtrup Lund og Christian Tolstrup Lund
Christiantolstrup@gmail.com
For reference, ring 22 79 36 77.

Forældre Eise og John:
Vores søn er blevet passet af Khawla i perioden 1.2.13 til 1.7.13 og får hermed vores varmeste anbefalinger.
Khawla er en kærlig, betænksom dagplejemor, som formår at skabe trygge, kærlige rammer i sit hjem, og ligeledes når de 2 gange om ugen går til rytmik og 1 gang om ugen til gymnastik.
vi har været så glade og trygge ved at aflevere vores søn hos Khawla, og det har været skønt at modtage billeder og videoer i løbet af dagen hvor man kan se sin søn hygge sig.
Khawla laver ligedeles varmt mad hver dag, og det er super lækkert, sund mad hun serverer for dem.
hver dag er de ude at lege og gå, og vi har ofte hentet en glad dreng ved gyngerne ved Khawlas hus.
vi ønsker at fortælle alle forældre at de trygt kan overlade deres børn til khawla, vi har været uendelig glade for at vores søn startede hos hende, og hun er som en mor nummer 2 for børnene.
ligeledes er khawla utrolig fleksibel og hjælpsom. Hendes børn er kærlige og hjælpsomme, og jeg fornemmer de små børn elsker når de kommer hjem fra skole og leger med dem.
Ønskes mere information er du/i velkommen til at kontakte os på eliseghorbani@live.dk
venligst, Eise Ghorbani og John Wake.

Forældre til Eskild:
Vores søn, Eskild har gået hos Khawla fra den 1. September 2014 til den 15. Januar 2015 og i alt den tid, har vi ikke haft en finger at sætte på Khawlas børnepasning. Khawla er altid meget sød og omsorgsfuld over for børnene og vi har ikke oplevet, at Eskild har været ked af det, når vi afleverede. Der udover er Khawla til rytmik og legestue eller på legepladsen næsten dagligt, så børnene får masser af oplevelser og kommer ud blandt andre børn. Hver dag serverer Khawla lækkert hjemmelavet mad.

Kontakt

Khawla Mohammad Issa Mansia
Stengade 25, 1.th
2200 København N
+45 28154246