Adgang til Pladsanvisningen i København Du kan ikke få adgang til Digital Pladsanvisning i perioden 8. november til 1. december 2019. Du kan i hele perioden kontakte Pladsanvisningen, Forældrebetalingen og Privat Pasning på telefon og e-mail.
Opdateret: 31.10.2019
Oprettet: 14.10.2019
Opslag placeret i:
Passer der tilbyder pasning
Plads fra
01.11.2019

Amager,
Christianshavn,
Indre By,
Valby

Åbningstid

08:00
16:00

Privat Børnepasning i Ørestad City(Horisonten v. Byparken), er pædagog uddannet.
Har ledige pladser pt., da to af mine pasningsbørn stopper, da de har fået plads i vuggestue.

Jeg har en veletableret børnepasningsordning (startede i 2014 her i Ørestad) med 2-4 børn og er godkendt af Københavns kommune til at passe 4 børn.

Hjemmet er sikkerheds godkendt af Københavns kommune og der er naturligvis ren straffeattest og udvidet børneattest på min mand og jeg.
Referencer fra forældre er I velkommen til at indhente, jeg kan give jer telefonnumre.

Jeg er en kvinde på 44 år, altid glad og med stort overskud.
Taler dansk, engelsk og spansk.
Bor sammen med min mand, som er CRM Manager og vores datter på 9 år, som går i Ørestad Skole.
Kærlighed og omsorg er især vigtig i de første leveår, samt at børnene bliver stimuleret både psykisk og fysisk. Jeg ligger vægt på nærhed, læring og social udvikling samt at de får et højt selvværd.
Yderligere sørger jeg for økologisk mad samt et rent og sundt miljø.

Bor i Ørested City v. Byparken (100m2 lejlighed)
35 m2 stor altan/terrasse
Vindue fra loft til gulv
Elevator
Ny/ren/lys lejlighed
Børnene kan sove på altanen lige uden for vindue/opsyn muligt hele tiden.
Legeplads i stor gård og Byparkens legepladser ved siden af (sandkasse, babygynge mm.)
Naturområder jeg cykler til i ladcykel (Amager Naturpark, Amager Strandpark mm.)
Kører tur i en ny firlingevogn fra Trille.
Ture sammen med andre private børnepassere og andre legepladser.
Zoologisk Have.

Andre forhold:
Børnesange, børnebøger og legetøj
Boobles møbler til lege og kravle.
Sukkerfri pasning
Varm mad hver dag.
Økologiske produkter
Fuldkornsrugbrød
Koger og blender selv grøntsagsmos/frugtmos
Børnene får frugter hver dag
Bager boller med havregryn
Allergifrie produkter (sæbe, cremer, solcreme mv.)
Barnevogn kan efterlades på gangareal hos mig indtil afhentning.

Adriana De Los Angeles Zambrano Castelo
C. F. Møllers Allé 16, 2.mf.
2300 København S